Wie zijn wij

Borduurhuis.nl is al sinds 1997 bezig als een professioneel bedrijf in het bedrukken en borduren van textiel.


Via deze website bieden wij onze ervaringen en diensten voor het leveren van DTF Transfers aan, aan collega textiel drukkers in de grafische branche aan die graag zelf hun producten willen drukken zonder de investeringen in machines, ruimte en personeel willen of kunnen
doen.

Ons verhaal: Gedreven door een passie voor decoratie van diverse producten, begon onze reis met de visie om de grafische industrie geavanceerde oplossingen te bieden. In de loop der jaren hebben we onze expertise verfijnd, waardoor we onszelf in de voorhoede van de markt voor aangepaste warmteoverdracht hebben gepositioneerd.

Baanbrekende uitmuntendheid: Onze DTF Transfers worden met een 6 kleuren
(CMYK,LM,LC) + wit proces gedrukt waar er een mooiere en betere kleuren resultaat ontstaat ten opzichten van het meeste gebruikte 4 kleuren (CMYK) + wit proces wat de meeste gebruiken.

Onze missie: Onze missie is duidelijk en doelgericht: uw betrouwbare leverancier zijn voor al uw behoeften op het gebied van DTF Transfers. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een unieke branding of een groot bedrijf met complexe printvereisten, wij staan ​​voor u klaar.

Waarom kiezen voor DTF Service van Borduurhuis.nl?

Kwaliteitsborging: Strenge kwaliteitscontrolenormen zorgen ervoor dat elke
warmteoverdracht voldoet aan de hoogste industriële benchmarks. Uw tevredenheid is onze garantie.


Maatwerk: Ons deskundige team herkent uw unieke behoeften en werkt samen om gepersonaliseerde DTF Transfer te creëren die perfect aansluiten bij uw visie en merkidentiteit.


Tijdige levering: Tijd is van essentieel belang en dankzij onze korte doorlooptijden kuntu zonder stress bij tijdige bestelling uw deadlines halen.


Diverse toepassingen: Veelzijdigheid is onze kracht. Onze DTF Transfers worden toegepast in verschillende sectoren, van mode en kleding tot promotionele producten en daarbuiten.

Bedankt dat u DTF Service van Borduurhuis.nl overweegt als uw leverancier van de oplossingen voor DTF Transfers. Wij kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u nogvele jaren met onderscheiding en toewijding van dienst te zijn. Bereik ons ​​voor eventuele vragen.

E-mail: info@borduurhuis.nl
Telefoon: 013-543 13 48

DTF Service: waar uitmuntendheid en innovatie op het gebied van DTF Transfer
samenkomen.